BLI MEDLEM

 

För att bli medlem (nationell eller associerad), vänligen fyll i denna online ansökan. Ansökan kommer att behandlas på nästa månadsmöte i styrelsen varefter du får besked från styrelsen om deras beslut.

Om du vill ansöka om internationellt medlemskap och har uppfyllt nödvändiga kriterier (artikel IV nedan) och har sponsring av två nuvarande svenska internationella medlemmar, vänligen skicka ett e-postmeddelande till styrelsen på info@shpf.se så skickar vi dig den internationella ansökan och ytterligare information.

ARTIKEL IV.

Medlemskap

Avsnitt 1. Kvalifikationer

Varje enskild medlem som svarar på artikel II i dessa stadgar kan vara medlem av UICH. Den sökande måste vara anställd av hotellet, ha minst fem år i lobbyn, två i tjänsten som concierge, och han eller hon måste sponsras av två aktiva medlemmar av UICH för att upprätthålla prestigen hos sektionerna och UICH. Varje sektion som önskar fastställa en längre servicetid kan göra det.

Definitionen av en concierge, hallportier eller portier i alla medlemssektioner är följande:

  1. Han eller hon har ett skrivbord i lobbyn på hotellet, antingen separat från eller delat med receptionen.
  2. Han eller hon bär en uniform med gyllene nycklar på varje slag.
  3. Han eller hon sköter assistenter vid skrivbordet och kan även hantera all annan uniformspersonal som sidor, dörrvakter, bagagebärare och chaufförer, etc.
  4. Han eller hon rapporterar till Room Division Manager, Resident Manager, Front Office Manager eller General Manager. Conciergens huvuduppgift är att ta hand om hotellgästerna, uppfylla deras önskemål och svara på deras förfrågningar, ge dem information om staden och landet, göra hotellbokningar, hyrbilar, restaurang- och flygbokningar, etc.