Det finns möjlighet för företag att bli en Associerad Medlem av Svenska HotellPortierFöreningen.

Vi har ändrat våra stadgar i år för att kunna erbjuda medlemskap till företag i vår bransch, i form av ett Associerat medlemskap. Associerat medlemskap sker genom inbjudan eller godkännande av SHPF endast styrelsen.

Associerade medlemmar uppmanas att vara en aktiv del av samhället och den representativa kan hålla en position i styrelsen (högst 2 lägen finns tillgängliga för associerade medlemmar).

Associerade Medlemmar kan skicka upp till 3 representanter för alla SHPF evenemang under hela året.

Associerade medlemmar kommer att visas på SHPF-hemsidaN och kommer att tillåtas att visa sitt medlemskap på marknadsföringsmaterialet.

Att vara en associerad medlem ger ditt företag exponering för de bästa Concierge och hotell i Stockholm och Sverige. Det innebär dock inte att våra medlemmar kommer att vara bunden till att enbart använda ditt företag eller ens alls, men som vårt motto är "service genom Vänskap" det är en fantastisk möjlighet att göra nya "vänner".

För att kunna bli en associerad medlem i SHPF, skall styrelsen enhälligt godkänna din ansökan. Din ansökan kan ske via e-post eller personligen på vårt nästa styrelsemöte.

 

Associerat Medlemsskap ligger för närvarande på 4500:- per år

 

Associerade Medlemmar

 

 

Copyright © All Rights Reserved